Miten mukaan

 

Pelikehityksen ja ohjelmoinnin koulutusohjelma

Ilmoittautuminen aikataulutettuun koulutusohjelmaan on avoinna. Voit hypätä mukaan koulutusohjelmaan myös kesken lukuvuoden, sillä viikkosessioiden tallenteet ja opetusmateriaalit ovat käytettävissäsi koko lukuvuoden ajan. Ilmoittautumisen jälkeen soitamme sinulle, jotta voimme kartoittaa odotuksesi ja tavoitteesi tulevalle lukuvuodelle. Tervetuloa mukaan!

people-2557396_1920.jpg

Opiskelukäytännöt

Code Planetissa opiskelet jokaisessa moduulissa 20 eurostandardin (ECTS) mukaista opintopistettä. Monimuotoinen opiskelu koostuu esimerkiksi opettajan pitämistä viikkosessioista, ryhmätöistä ja tehtävistä, jotka keinoäly tarkistaa. Sinulla on myös käytössäsi chat-palvelu, jossa lupaamme vastata opiskeluasi koskeviin kysymyksiin yhden arkipäivän kuluessa.

Henkilökohtainen työ- ja opintovalmennus kulkee kurssien mukana läpi koko koulutusohjelman. Mentorimme pitävät huolta siitä, että teet opintoja sopivassa tahdissa ja valmistut ajoissa. Moduulien ja kurssien tarkat sisällöt löydät täältä.

Hinta ja takuu

Jollet saa opiskelupaikkaa tai työpaikkaa läpäistyäsi opinto-ohjelmamme, maksamme sinulle opinto-ohjelman koko hinnan takaisin. Code Planetin koulutusohjelman hinta on 6000€, jonka voit maksaa joko kerralla tai osissa. Ilmoittautuessanne yhdessä yhden tai useamman kaverin kanssa saatte alennusta opintojen hinnasta. Kysy lisää osamaksusta ja kaverialennuksesta ilmoittautuessasi. Tutustu takuu- ja toimitusehtoihin täällä. Meillä on käytössä myös ennakkovaraajan etu!

takuu-logo-fontti_baskerville.png
 
koulutusohje.png

Toimeentulo opintojen aikana

Työssäkäynti

Joustavat opetusaikataulut mahdollistavat työssäkäynnin joko koko- tai osa-aikaisesti.

Työttömyysetuus

Opintopaikan vastaanoton jälkeen voit hakea omasta TE-toimistostasi mahdollisuutta opiskella työttömyysetuudellasi. Useat opiskelijamme ovat saaneet mahdollisuuden opiskella kokopäiväisesti työttömyysetuudella.

Ensikertalaisuus ja hakukelpoisuus

Meillä voi opiskella kuka tahansa koulutustaustasta riippumatta. Opiskelu Code Planetissa ei vaikuta ensikertalaiskiintiöösi korkeakoulujen yhteishaussa.

Jotta voit hakea Code Planetin jälkeen tutkinto-opiskelijaksi ammattikorkeakouluun, sinun tulee olla suorittanut yhteishakuun tai erillishakuun mennessä jonkin seuraavista:

  • lukion oppimäärän ja/tai ylioppilastutkinnon

  • International Baccalaureate -tutkinnon (IB)

  • Eurooppalaisen ylioppilastutkinnon (EB)

  • Reifeprüfung-tutkinnon (RP)

  • 120 opintoviikon tai 180 osaamispisteen laajuisen ammatillisen perustutkinnon tai näitä vastaavat aikaisemmat opinnot

  • näyttötutkintona ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon tai niitä vastaavan aikaisemman tutkinnon tai

  • ulkomaisen koulutuksen, joka asianomaisessa maassa antaa kelpoisuuden vastaaviin korkeakouluopintoihin.

 

Ilmoittautuminen on avattu

Code Planetin laadun takaa Valmennuskeskuksen yli 40 vuoden kokemus. Koulutus alkaa syyskuussa, ilmoittaudu mukaan jo tänään!