Toimitusehdot

Kun ilmoittaudut Code Planetiin, varaamme sinulle paikan opinto-ohjelmasta. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

OPINTOJEN MAKSAMINEN

Maksuvaihtoehtoja on kolme:

 1. Maksat opintomaksun 6000€ ennen opinto-ohjelman alkamista, viimeistään 24.9.2018.
 2. Maksat opintomaksun kolmessa osassa, ennen jokaista moduulia. Tasaerä jokaisessa laskussa on 2000€. Maksu on koroton ja kuluton.
 3. Maksat opintomaksun kuukausimaksulla 10 kuukauden aikana. Tasaerä jokaisessa laskussa on 600€. Maksu on koroton ja kuluton.

Laskut lähetetään sähköpostitse.

KAVERIALENNUS

Ilmoittautuessasi ystäväsi kanssa koulutusohjelmaan saatte molemmat alennusta 5%. Kolmen ystävän porukka saa alennusta kukin 10% ja neljän tai useamman porukka 15%. Ystävät tulee nimetä ilmoittautuessa koulutusohjelmaan ja heidän tulee ilmoittautua viikon sisään toisistaan.

 

TAKUU

Jollet saa työ- tai opiskelupaikkaa suoritettuasi 60 opintopistettä Code Planetin opetusohjelmassa, maksamme sinulle koko hinnan takaisin. Jotta takuu on voimassa, sinun tulee:

 • hakea paikkaa Kajaanin Ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutusohjelmasta vuoden 2019 erillisvalinnassa
 • olla hakukelpoinen hakiessasi opiskelupaikkaa
 • olla suorittanut Code Planetin koulutusohjelman kokonaisuudessaan (60 ECTS)
 • olla läpäissyt koehaastattelun
 • olla osallistunut koulutusohjelmaan kuuluvaan ura- ja opintovalmennukseen

Tarjotusta opiskelupaikasta kieltäytyminen kumoaa takuun voimassaolon.

Jotta voit hakea Code Planetin jälkeen tutkinto-opiskelijaksi ammattikorkeakouluun, sinun tulee olla suorittanut yhteishakuun tai erillishakuun mennessä jonkin seuraavista:

 • lukion oppimäärän ja/tai ylioppilastutkinnon
 • International Baccalaureate -tutkinnon (IB)
 • Eurooppalaisen ylioppilastutkinnon (EB)
 • Reifeprüfung-tutkinnon (RP)
 • 120 opintoviikon tai 180 osaamispisteen laajuisen ammatillisen perustutkinnon tai näitä vastaavat aikaisemmat opinnot
 • näyttötutkintona ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon tai niitä vastaavan aikaisemman tutkinnon tai
 • ulkomaisen koulutuksen, joka asianomaisessa maassa antaa kelpoisuuden vastaaviin korkeakouluopintoihin.

 

 

OPISKELIJAKÄYTÄNNÖT

Aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät viimeistään opintojen alkaessa Viopen digitaalisesta oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat 15.9. alkaen. Viopen tunnukset ovat käytössäsi 31.7.2019 asti. Lähetämme opinto-ohjelmaan liittyen lisätietoa mahdollisesti tekstiviestitse ja sähköpostitse.

 

PERUUTUSEHDOT

Mikäli joudut peruuttamaan ilmoittautumisesi opinto-ohjelmaan, ilmoita siitä toimistollemme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme antaa sinulle varatun opiskelupaikan toiselle henkilölle. Voit peruuttaa opintosi kuluitta, jos saat ennen opintojen aloitusta opiskelupaikan tai sinulla on muu pätevä syy olla aloittamatta opiskelua. Jos olet jo aloittanut opinnot, maksat vain niistä moduuleista, jotka olet jo aloittanut. Tässä tapauksessa opinnot on peruttava 7 vuorokautta ennen seuraavan moduulin aukeamista.

 

Laskun maksamatta jättäminen tai opinnoista poisjääminen ei ole ilmoittautumisen peruutus. Opinto-ohjelman peruutuksesta täytyy ilmoittaa meille sähköpostitse vkinfo@valmennuskeskus.fi.