Miten koulutusohjelma toimii

 

Code Planetin koulutusohjelmassa opiskelet vuoden ammattikorkeakouluopinnot, jotka valmistavat esimerkiksi peligraafikon, peliohjelmoijan, pelituottajan ja ohjelmoijan ammatteihin. Koulutusohjelmassa opit ammattimaisen ohjelmoinnin ja projektityöskentelyn perusteet ammattilaisten tukemana. Peli- ja ohjelmistoalalla on pulaa ammattitaitoisista tekijöistä, minkä vuoksi koulutuksen käyneillä on hyvät työllisyysnäkymät Suomessa ja ulkomailla. Koulutuksen jälkeen voit siirtyä työelämään teknologia-alalle, päästä opiskelijaksi Kajaanin ammattikorkeakouluun suoraan valintahaastattelun kautta tai hyväksiluetuttaa opintopisteesi muissa yliopistoissa tai korkeakouluissa.

 

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa opitaan pelialan ja ohjelmoinnin perusteet. Code Planetissa opiskellaan ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn ensimmäisen vuoden opinnot (60 opintopistettä), joissa opitaan projektityöskentelyä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa, graafista animointia, ohjelmointikieliä ja pelien rakentamista sekä kehitetään viestinnän taitoja. Opiskelijat saavat opintojen ohella uravalmennusta ja henkilökohtaista ohjausta opiskelutekniikan hallitsemiseen. Lähiopetuspäivinä osallistut pelialan tapahtumiin ja tutustut alan johtaviin yrityksiin. Lähiopetukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Code Planetin opetussuunnitelman löydät täältä.

Code Planetin opinnot ovat avoimia kaikille opintotaustasta riippumatta. Opintojen alussa opiskelijoilta varmistetaan riittävä matematiikan ja suomen kielen taito opiskelun sujuvuuden takaamiseksi. Annamme henkilökohtaista tukea opintojen aikana, sillä kertauskurssit, opettajien ja tutoreiden tuki ovat opiskelijoiden käytössä koko lukuvuoden ajan. Opiskelu on täysipäiväistä, mutta etäopintoja voi suorittaa joustavassa aikataulussa esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Omista peliharrastuksista ja motivaatiosta opintoja kohtaan on hyötyä opintojen kannalta.

Ilmoittautuminen on avattu

Code Planetin laadun takaa Valmennuskeskuksen yli 40 vuoden kokemus. Koulutus alkaa syyskuussa, ilmoittaudu mukaan jo tänään!

 
milky-way-1023340_1920.jpg

Onnistuminen on asenne.

"Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua."
-BJ Gallagher